Hej på er scouter och lägersugna Utmanare och Äventyrare! 🙂

Hoppas alla mår bra och att ni som ska på läger är taggade :D! Vi ska alla se till att vi kommer trivas och må så bra det bara går. Vi är scouter och scouter tar hand om varandra i ur och skur :). Dom ledare som kommer följa med från oss är jag (Kasper), Emma och Mikael E.

Här finns en karta över lägerområdet. Vi ska ju dela by med Bankeryds scoutkår och vi kommer hålla till i det område som heter ”N11”. Bilden finns på Legends facebooksida (www.legend2018.se) där det finns mycket annan matnyttig information kring lägret :). En lista över alla lägerbrev från Legend finns här: http://docs.legend2018.se/index.htm.

Har ni några funderingar så är det bara att höra av sig till oss ledare. Ingen fråga är konstig, några återkommer nu när packningen planeras :).

Vanligaste frågorna hittills listar jag upp här:

  • Får jag ta med mig telefonen?
    Ja det får man, men den behöver ju inte vara igång precis hela tiden :). Alla ledare och vuxna kommer ha mobilen med sig och igång under hela lägret. Det ska alltid gå att få tag i någon av oss ledare och du ska kunna ringa hem om man vill till exempel.
  • Får jag ta med mig godis?
    Ja, det får man. MEN! Det är totalförbjudet med nötter på hela lägret då det kommer att finnas allergiker som kan reagera på minsta lilla nöt.

KOM IHÅG!
Det är mycket varmt ute nu och solen skiner starkt. Glöm inte att ta med solskydd! Vatten finns ju på plats och glöm inte att ta med vattenflaskan heller. Det finns en kiosk på området också. Där kommer bara kontant betalning att accepteras, men det går att ta ut kontanter (med betalning via Swish) hos INFO på lägret.

Inte många dagar kvar nu och det ska bli väldigt spännande :)! Som vanligt, ta hand om varandra. 🙂

Var redo! Alltid redo!
Vänliga hälsningar
Kasper

#

Comments are closedMedlemsansökan här:
Skicka in medlemsansökan

Vi finns också här:
Linktree