Kåtan är byggd av glada scouter, ledare och frivilliga som gjort ett fantastiskt arbete. Det är en alldeles riktig kåta, modell större (stor kåta), med gott om plats för en hel scoutavdelning att sova i (20 st). Värme får man från kaminen och spisen i mitten. Numera har kåtan nästan blivit som en andra möteslokal för en del av avdelningarna. På en kulle vid en sjö på en mycket vacker plats strax utanför Värna kan man krypa ner i sovsäcken i vår härliga Kåta, för att vakna till fågelkvitter eller ljudet av snöfall morgonen därpå. Allt beroende på årstiden…

Bilder
Hyra kåtan

Det går att hyra kåtan och för mer information hänvisar vi till vår KUL (kårutvecklingsledare) Gunnel på mail vitvassa(at)live.se eller mobil 070-34 31 609 för priser och mer information.

Tillgängligheten kan man se här nedan, med reservation för fel. Om ditt önskade datum verkar bokat enligt nedan, ta först ändå kontakt med Gunnel. Detta för att säkerställa att det inte skett någon avbokning som ännu inte hunnit blivet registrerad här nedan.