tjo komm nyss hem från en trevlig vinterhajk.

Vi (björsare) samladen i björs så klart och begav oss med bill till rimforsa där vi träffade rästen(nästan alla) av de hajksugna Utmanarna (+rover). det knatades på mot ”hallsta ängar” där det blev halt, dax för krubb med inväntan på de sista scouterna då det bar av rakt upp i bergen på ösköta leden himla jobbit. fin utsikt var man än kollade fick vi uppleva.

Efter siso där 2-2.5 mil senare kom vi till vindkydet, mycket stök var det inan vi komm i årdning men jaja UTMANARE!!! vad annat kan hända??

wok serverades ”ätbart”, lite mersmalows grillades sen makade 15 stycken scouter i sig i vindskydet det var skedning som fans som allterna till tillsamans med kompani vändning..behövs det mer???

morgonen kom och jick…  frukosten varade nogt från 8-12 tror jag men så är det.

eftter mycket härj så komm vi i väg, efter 1 mil (troligen) svängde halva gruppen åt vänster för att hemta litye bilar. jag samt några till strävade mot rimforsa.
mycket roligt snak var det under gongen men man blev tröt och seg ganska snart ändå…5km jick ju snart och några spurtade till tåget och vi 5 som var kvar tor billen och vände den hemmåt (slaka) för några.

16:30 var vi tillbaka i björs där vi lämnade vårat oanvända lätta vindskyd 🙁 det är ju så att allt inte alltid behövs.. men är mycket bra att ha om nåt händer.

Allt för denna gång hoppas några billder kommer snart med 🙂